Της Ιωάννας Βλάχου

Το Πάσχα πλησιάζει και εσύ έχεις ήδη αρχίσει να σκέφτεσαι τι θα φορέσεις το βράδυ της Ανάστασης. Κοιτάς την ντουλάπα σου και δεν βρίσκεις τίποτα που να σου κάνει το κλίκ. Μην ανησυχείς γιατί οι  fashion editors του Miss Reina θα σε βγάλουν απ’τη δύσκολη θέση.

Δες τις προτάσεις τους για ιδανικές εμφανίσεις για την εκκλησία αλλά φυσικά και το μετά. Λόγω καιρού όμως δεν θα είναι και η καλύτερη ευκαιρία να βάλεις τα καλοκαιρινά σου ρούχα. Θα πρέπει λοιπόν να κινηθείς σε επιλογές ανάμεσα σε χειμώνα και άνοιξη. Και φυσικά σε τόνους του κόκκινου που κυριαρχεί αυτές τις μέρες και είναι εντυπωσιακότατο.

Ό,τι χρειάζεσαι για εκείνη τη βραδιά θα το βρεις στο e-shop της Miss Reina χωρίς να χρειάζεται να βγεις για πολύωρο shopping. Και μην ξεχνάς τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Πάτα πάνω στις εικόνες για να μεταφερθείς το site μας!

Το κλασσικό LBD

Το μικρό μαύρο σου φόρεμα είναι εκεί πάντα για να σε σώσει στις δύσκολες στυλιστές στιγμές. Κλασσικό και κομψό θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπου και αν βρεθείς για το βράδυ της Ανάστασης. Συνδύασε το με έντονο χρώμα παπούτσια και κοσμήματα.

Mini Bodycon Φόρεμα με Cut-out

Φούστες

Μια εντυπωσιακή φούστα, είτε μίντι είτε μάξι  μπορεί να δώσει άλλο ύφος και αέρα στην εμφάνιση σου. Διάλεξε μια φούστα κατά προτίμηση με σχέδια όπως floral ή animal print ή κάποια υφή, όπως glitter, βελούδο ή το απόλυτο trend, δέρμα. Συνδύασε τη με ένα tucked-in τοπάκι απλό, κοντομάνικο ή τιραντάκι και αναλόγως το στύλ που θες να δώσεις στο outfit σου βάλε ψηλό πέδιλο ή casual αθλητικό παπούτσι.

Μάξι Φούστα με Κουμπιά

Ολόσωμες Φόρμες

Τη φοράς και καθάρισες. Ούτε πως να τη συνδυάσεις σκέφτεσαι ούτε με τι. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές σε σχέδια, στυλ και χρώματα για όλες τις προτιμήσεις. Bodycon γραμμή ή φαρδιά και ανάλαφρη. Πλισέ ή καμπάνα.  Κοντή ή μακριά. Συνδύασε τη με αξεσουάρ και μια ζώνη στη μέση.

Σατινέ Ολόσωμη Φόρμα με Ζωνάκι

Πανωφόρι

Είναι λίγο πριν μεσάνυχτα. Και εσύ περιμένεις στον προαύλειο χώρο της εκκλησίας.  Φυσικά και χρειάζεσαι ένα πανωφόρι για το κρύο. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε σακάκι, denim  jacket ή κάποιο κιμονό. Ταίριαξε το με το outfit σου για να είσαι συγχρόνως σικάτη και ζεστή.

Σακάκι με σούρα στα μανίκια και τσέπες

Accessories

Φυσικά η τελευταία πινελιά που ολοκληρώνει ένα ντύσιμο είναι τα αξεσουάρ. Ανάλογα με το outfit  σου επίλεξε σκουλαρίκια, κολιέ ή βραχιόλι και απαραιτήτως την τσάντα σου.
 

  Αν βρίσκεσαι στη πόλη επίλεξε κάτι φανταχτερό και επίσημο ενώ αν βρίσκεσαι στην ύπαιθρο προτίμησε κάτι πιο ήσυχο ή casual. Και φυσικά μην ξεχάσεις τα flat παπούτσια. Ό,τι και αν φορέσεις φρόντισε να είσαι πάντα ο εαυτός σου.

H Ομάδα της Miss Reina εύχεται σε όλες σας ένα Καλό Πάσχα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *