Της Ιωάννας Βλάχου

Ένα outfit  μπορεί να αλλάξει εντελώς ύφος με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Από πρωινό να γίνει βραδυνό και το ανάποδο. Γι’αυτό και τα αγαπάμε τόσο. Επειδή είναι ο άσσος στο μανίκι μας για να απογειώσουμε ακόμα  και την πιο απλή, basic εμφάνιση. Τώρα που έρχεται το Πάσχα και θέλουμε να δώσουμε μια παραπάνω πινελιά πολυτέλειας και κομψότητας στις εμφανίσεις μας. Οι fasion editors του Miss Reina σας προτείνουν αξεσουάρ-μπαλαντέρ που ακολουθούν τις τάσεις της φετινής άνοιξης για κάθε περίσταση.

Πάτα πάνω στις φωτογραφίες για να μεταφερθείς στο site μας!

Παπούτσια

Δεν υπάρχει κάτι πιο βασικό από τα παπούτσια. Σε ένα μονόχρωμο σύνολο ή με απλά κομμάτια όπως ένα τζιν και ένα T-Shirt, τα παπούτσια θα παίξουν το ρόλο του πρωταγωνιστή. Δοκιμάστε διάφορα στυλ και χρώματα για να καταλήξετε στο ιδανικό. Τα έντονα χρώματα, όπως μωβ, μπλε ελεκτρίκ και κίτρινο  είναι πολύ τάση. Για το βράδυ της Ανάστασης συγκεκριμένα μπορείτε να επιλέξετε ένα πέδιλο που θα ταιριάζει πρώτον, με το σύνολο σας και δεύτερον, με την τοποθεσία σας, καθώς στην εξοχή τα ψηλά τακούνια δεν ενδείκνυνται.

 

Τζάκετ-Πανωφόρι

Ο καιρός δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα και από τη μια στην άλλη ο ήλιος μπορεί να δώσει τη θέση του σε σύννεφα και αέρα. Πρέπει να είστε προετοιμασμένες ανά πάσα στιγμή με ένα τζιν τζάκετ. Ταιριάζει πολύ με άλλα τζιν κομμάτια της εμφάνισης σας ενώ συνοδεύει υπέροχα και το maxi casual φόρεμα σας.

  

Τσάντα

Μια γυναίκα δεν μπορεί να πάει πουθενά χωρίς την τσάντα της. Είναι το φετίχ πολλών γυναικών παγκοσμίως. Το απαραίτητο αυτό αξεσουάρ έχει γίνει κόσμημα αφού υπάρχουν τόσες διαφορετικές και ξεχωριστές δημιουργίες για όλα τα γούστα και τις περιστάσεις. Μεγάλη ή μικρή εμείς δε μπορούμε χωρίς αυτή.

 

Σκουλαρίκια

Είναι το κόσμημα του προσώπου. Ανάλογα το στυλ που έχετε φτιαγμένα τα μαλλιά σας αλλά και το πάνω μέρος του ρούχου σας διαλέγεται και το κατάλληλο σε μήκος και όγκο σκουλαρίκι. Για τις πρωινές σας εμφανίσεις προτιμήστε πιο μικρά σκουλαρίκια ή κρίκους, ενώ για βραδυνές μακριά σκουλαρίκια με λάμψη και πέτρες.

 

Ζώνη

Από ένα χρηστικό αξεσουάρ έγινε απόλυτη τάση. Πλέον οι ζώνες δεν συγκρατούν μόνο τα παντελόνια μας αλλά και το στυλ μας. Συνδύασε τη ζώνη με την αγκράφα με ένα φαρδύ πουλόβερ, ένα μάξι αέρινο φόρεμα ή με ένα ωραίο παντελόνι και crop-top. Θα δώσει άλλη αίσθηση στη φιγούρα σας, σχηματίζοντας την πολυπόθητη «κλεψύδρα».

 

Όποια αξεσουάρ και να διαλέξεις φρόντισε να βρίσκονται σε ισορροπία και να μην βαρύνεις υπερβολικά το outfit σου με όλα τα παραπάνω.

Στο e-shop της Miss Reina θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *