Της Ιωάννας Βλάχου

Το τριήμερο απέχει ελάχιστες μέρες και εσύ είσαι έτοιμη να εγκαινιάσεις την έναρξη των καλοκαιρινών σου διακοπών! Ενθουσιασμός μεγάλος. Περιμένεις πως και πως να πατήσεις άμμο και  να σε δροσίσει το κύμα. Η  χαρά όμως χάνεται όταν σκέφτεσαι την προετοιμασία της βαλίτσας. «Τι θα πάρω μαζί μου? Δεν έχω τίποτα!» Για να μην πάρεις πάλι μαζί σου μέχρι και το λαμπατέρ του δωματίου σου, οι fashion editors του Miss Reina ετοιμάζουν τη βαλίτσα σου με τα άκρως απαραίτητα. Ακολούθησε τις συμβουλές μας και σκέψου μόνο τα coctail στη ξαπλώστρα!

Κιμονό

Δε γίνεται να πας διακοπές χωρίς Κιμονό! Απαραίτητο για τη παραλία και όχι μόνο.  Ότι ύφασμα και να επιλέξεις θα είσαι καλυμμένη για μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Μαγιό

Περιμένεις τη στιγμή που θα βγεις στη παραλία εδώ και μήνες. Πρέπει και το μαγιό σου να είναι όπως το φανταζόσουν. Στη μόδα φέτος παίζει φούλ ολόσωμο, με κόψιματα και έντονα σχέδια. Διάλεξε το στυλ και το pattern που προτιμάς και κάνε ατελείωτες βουτιές. Φυσικά μην ξεχάσεις το αντηλιακό σου και τα παρελκόμενα, όπως πετσέτες, τσάντα θαλάσσης, καπέλο και σαγιονάρες.

Φόρεμα

Είτε διαλέξεις νησί, είτε στεριά, χωρίς φόρεμα δεν είναι διακοπές. Επίλεξε αέρινα φορέματα για να μην ζεσταίνεσαι. Με κοψίματα στη πλάτη ή στα πόδι για να είσαι  πάντα σέξυ. Το φλοράλ είναι Must και φέτος! Συνδύασε το με ένα ζευγάρι σανδάλια για την ημέρα και πλατφόρμες για το βράδυ.

Μπλουζάκια

Βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας μας τα μπλουζάκια. Χρειάζεσαι σίγουρα 1-2 crop top για τις βόλτες σου που θα συνδυάσεις με σορτσάκι ή αέρινη παντελόνα.  Και σίγουρα θα έχεις μαζί σου μπλούζες που θα φοριούνται για βόλτες και την παραλία αλλά και κάποια εντυπωσιακά, πιο επίσημα top για τις βραδυνές εξόδους.

Παπούτσια

Τα αγαπημένα όλων σανδάλια δε γίνεται να λείπουν από τη βαλίτσα σου. Και πιάνουν λιγότερο χώρο από τα sneakers και είσαι πάντα μοδάτη και άνετη, αφού συνδυάζονται με όλα τα καλοκαιρινά look. Για τις βραδυνές εξόδους, αναλόγως βέβαια τι τύπος είσαι εσύ και τι παπούτσι επιτρέπει η τοποθεσία σου μπορείς να φορέσεις από χαμηλό σανδάλι μέχρι πλατφόρμα και ψηλό πέδιλο που είναι το απόλυτο trend και φέτος!

Το μεγάλο μυστικό για την προετοιμασία της βαλίτσας είναι να ετοιμάζεις από πριν τα σύνολα σου για να πάρεις ακριβώς ότι χρειάζεσαι, αλλά και να μην ψάχνεις τελευταία στιγμή τι να φορέσεις. Όπως επίσης διάλεξε ρούχα που να φοριούνται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και πολλές φορές για να εξοικονομήσεις χώρο! Ότι και να επιλέξεις να πάρεις μαζί σου στη Miss Reina  θα τα βρεις όλα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *