Της Ιωάννας Βλάχου

Μπορεί ο καιρός να μην μας έχει κάνει ακόμα το χατήρι να φτιάξει και να χαρούμε τον ήλιο. Εμείς όμως λαχταράμε και περιμένουμε πως και πως μια ηλιαχτίδα για να βάλουμε τα νέα μας ανοιξιάτικα ρούχα.

Εσύ που ακόμα δεν έχεις κάνει τα ανοιξιάτικα ψώνια σου και αναρωτιέσαι τι επιτάσσει για τη φετινή άνοιξη η μόδα, χαλάρωσε γιατί we got your back! Στο Miss Reina  θα βρεις όλα τα νέα κομμάτια της άνοιξης που ακολουθούν τις τάσεις και ταιριάζουν με το γούστο σας.

Πάτα πάνω στις φωτογραφίες για να μεταφερθεί στο site μας!

  • Τάση Νο. 1 ⇒ Floral

Λουλούδια παντού. Μα αυτό ακριβώς είναι η άνοιξη. Ποιος άλλο τρόπος ντυσίματος θα ήταν πιο χαρακτηριστικός; Φορέματα με λουλούδια, μπλούζες,παντελόνια, παπούτσια ή αξεσούαρ με λουλούδια. Όσο μεγάλα ή μικρά είναι εμείς τα αγαπάμε!

Floral Maxi Φόρεμα

 

  • Τάση Νο. 2 ⇒ Ασορτί Σετ

Φούστα-Μπλούζα, Μπλούζα-Παντελόνι…. και πολλοί ακόμη συνδυασμοί. Τα ασορτί σετ μας βγάζουν από τη δύσκολη θέση να διαλέγουμε και να συνδυάζουμε ρούχα για κάθε μας έξοδο ενώ ταυτόχρονα δείχνουμε απίστευτα στυλάτες. Plus ότι μπορούμε να τα βάλουμε και ξεχωριστά για ανοιξιάτικους mix&match συνδυασμούς.

Εξώπλατο Σετ σε 2 χρώματα

 

  • Τάση Νο. 3⇒ Animal Print

Το εντυπωσιακό pattern του δέρματος των  άγριων ζώων γίνεται ένα με το δικό μας για να δείξουμε την άγρια πλευρά μας. Leopard, snakeskin, zebra  σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα. Συνδύασε τα με ήσυχα μονόχρωμα κομμάτια όπως μαύρο, καφέ και λευκό και άσε το animal print ρούχο σου να είναι ο πρωταγωνιστής του outfit.

Snakeprint Σορτσάκι 

 

  • Τάση Νο.4 ⇒ Cut-outs

Τα ρούχα με cut-out, δηλαδή κοψίματα, αποτελούν την top επιλογή για σέξυ εμφανίσεις. Ψηλά κοψίματα μέχρι τους μηρούς σε φορέματα και παντελόνες που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια. Κολακευτικά κοψίματα σε μανίκια, στήθος ή πλάτη που κάνουν το outfit  λίγο πιο πιπεράτο.

Σατινέ Κρουαζέ Φόρεμα με Cut-out

 

Βρες τα τώρα όλα στο Miss Reina!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *