Της Ιωάννας Βλάχου

Τα  μάξι φορέματα είναι η  απόλυτη τάση του καλοκαιριού και δεν μπορεί να είναι ολοκληρωμένη η γκαρνταρόμπα σου χωρίς τουλάχιστον ένα. Κομψά, αέρινα, σικ. Το φοράς και είσαι πάντα εντυπωσιακή. Ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις και με ότι αξεσουάρ θελήσεις. Πότε ένα μόνο μάξι φόρεμα δεν είναι αρκετό για τη ντουλάπα μιας γυναίκας.  Καθώς όμως φτάνουμε πιο κοντά στο καλοκαίρι και σκέφτεσαι τι καλοκαιρινά φορέματα έχεις από πέρυσι, συνειδητοποιείς ότι κανένα από αυτά δεν σε ικανοποιεί ή είναι εκτός μόδας.  Και κοιτάς ατελείωτες ώρες μέχρι να αποφασίσεις τι θα πάρεις. Δεν μπορείς  όμως να καταλήξεις σε κάποιο γιατί δεν ξέρεις τι παίζει φέτος στη μόδα.Εμείς συγκεντρώσαμε εδώ τα πιο trendy μάξι φορέματα της εποχής για να σε βγάλουμε από το αδιέξοδο σου.

Πάτα πάνω στις φωτογραφίες για να οδηγηθείς στο site μας!

Μονόχρωμο

Το μονόχρωμο μάξι φόρεμα σου θα είναι ο πρωταγωνιστής της εμφάνισής σου. Έτσι, έχεις την ευκαιρία να πειραματιστείς με άλλα χρώματα ή σχέδια με τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσεις ή να παραμείνεις σε μίνιμαλ μονοπάτια.

Φλοράλ

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τα λουλούδια και τις μυρωδιές. Δεν είναι δυνατόν να μην μεταφέρουμε αυτή την θετική αύρα και στα μάξι φορέματα μας.

Boho & Ethik

Για τις πιο ανάλαφρες εμφανίσεις σου, όπως τις πρωινές σου βόλτες μπορείς να φορέσεις ένα άνετο μάξι φόρεμα σε boho στυλ.  Με ένα τέτοιο σύνολο, σίγουρα θα εκπέμπεις χαλάρωση και ηρεμία την οποία αισθάνεσαι και η ίδια ενώ παράλληλα είσαι άνετη και στυλάτη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Casual Chic

Με το casual chic μάξι φόρεμα σου θα μπορείς να πας από τις βόλτες σου μέχρι και στη δουλειά σου χωρίς να έχεις κανένα πρόβλημα  καθώς ταιριάζει σε κάθε περίσταση που θα προκύψει μέσα στην ημέρα σου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Βραδυνά

Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα βραδυνά μάξι φορέματα από τη λίστα μας. Προσδίδουν κύρος και στυλ. Μπορούν να είναι ταυτόχρονα και σεμνά αλλά και σέξυ. Σίγουρα θα είναι η πρώτη σου επιλογή για οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση προκύψει. Πρέπει όμως απαραίτητα να έχουν επάνω τους λάμψη για να ξεχωρίσετε στο πλήθος και να μην περάσει απαρατήρητο το φανταστικό μάξι φόρεμα σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όποιο στυλ μάξι φορέματος και να διαλέξετε να είστε σίγουρες ότι θα τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας!

Στο Miss Reina θα βρείτε ότι χρειάζεστε!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *