Της Ιωάννας Βλάχου

Τα κιμονό μπήκαν στη καρδιά μας και  ήρθαν για να μείνουν. Κοντά, maxi, με pattern ή χωρίς, οι επιλογές δε σταματάνε ποτέ. Αποτελεί κομμάτι-κλειδί για την ντουλάπα σου αφού μπορεί να σε σώσει από τις γνωστές καταστάσεις που απελπισμένη κοιτάς τη ντουλάπα σου και δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Ενώ έχεις ήδη αργήσει στο ραντεβού! Οι τρόποι για να το συνδυάσεις είναι άπειροι και ποτέ δε θα πέσεις έξω. Μπορείς με ένα μόνο κιμονό να μεταμορφώσεις το outfit σου από πρωινό  casual σε glam βραδινό. Οι fashion editors του Miss Reina σου προτείνουν τα πιο HOT ΚΙΜΟΝΟ της εποχής για να είσαι stylish άνοιξη και καλοκαίρι.

Δαντελωτά Κιμονό

Η δαντέλα είναι αξεπέραστη τάση και δε μπορούσε να λείπει και από τα Κιμονό.  Είναι ιδανική για τις εμφανίσεις στη παραλία και τις βόλτες στα beach bars. Συνδύασε το δαντελωτό Κιμονό σου με το μπικίνι σου ή ένα κορμάκι, τζίν σόρτς και απαραίτητα τα σανδάλια σου!

Φλοράλ Κιμονό

Η κλασσική αξία του καλοκαιριού. Όλες λατρεύουμε τα φλοράλ κομμάτια. Δε μπορεί να λείπει από τα κιμονό σου. Θα δώσει την απαραίτητη asian πινελιά στο outfit σου. Για casual εμφανίσεις συνδύασε το με μονόχρωμα κομμάτια, ώστε να μην είναι υπερβολικό. Για βραδυνές εμφανίσεις κάνε το κιμονό σου φόρεμα! Φόρα oversized κιμονό,  μια ζώνη στη μέση για να το δέσεις και αστραφτερά πέδιλα! #loveit

Boho Κιμονό

Για τις πιο ανάλαφρες στιγμές της ημέρας το boho στυλ είναι  ότι πρέπει. Εκπέμπει ηρεμία. Συνδύασε το με ένα παντελόνι έντονου χρώματος κ ένα απλό τοπ. Στην ίδια νοοτροπία, μπορείς να φορέσεις ένα boho καφτάνι, με σορτς και cow boots.

Ό,τι στύλ κιμονό και να διαλέξεις και όπως και να το συνδυάσεις στη Miss Reina θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *