Η φούστα, το πιο θηλυκό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας υπάρχει σε τόσα σχέδια. Για διαφορετική περίσταση, άλλο στιλ και κάθε στιγμή της ημέρας.

Κι αν τελικά μια φούστα μπορείς να την κάνεις passepartout; Η κομψή pencil φούστα, στην leatherlook εκδοχή της, μπορεί να γίνει το κομμάτι που θα συνδυάσεις για πρωί ή βράδυ, όποιο κι αν είναι το στιλ σου ή το ύφος που θέλεις να υιοθετήσεις.

To κομψό δε πρέπει να είναι και κλασικό. Φορέστε το office look πουκάμισο ή τοπ σας μέσα από τη φούστα και παίξτε με τα αξεσουάρ. Δοκιμάστε ένα rock leather jacket στους ώμους σας για Girl Boss look.

Αντί για ένα κλασικό ρούχο, βάλτε το oversized πλεκτό σας μέσα ή πάνω από τη φούστα για effortless chic εμφανίσεις. Το ψηλό παπούτσι θα δώσει την κομψότητα και το «άτσαλο» layering θα δώσει στιλ σε ένα κατά τα άλλα μίνιμαλ look.

Για τολμηρά, chic και απόλυτα stylish looks, ξεχάστε τα «κλισέ» κομμάτια που συνδυάζονται με την pencil φούστα. Ανταλλάξτε τις γόβες σας με αρβυλάκια ή ακόμα και αθλητικά παπούτσια.

Η κάθε γυναίκα εκφράζεται μέσα από το look και την εμφάνισή της. Πάρε τα κλασικά κομμάτια και κάνε συνδυασμούς που απέχουν από τα δεδομένα. Όλα είναι θέμα ματιάς.

xx MissReina

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *