Το καλοκαίρι ήρθε στο τέλος του κι επίσημα και σιγά σιγά μπαίνει το φθινόπωρο! Σχεδόν όλοι-εκτός από κάποιους τυχερούς, που ακόμη χαλαρώνουν στα νησιά, οι υπόλοιποι έχουμε επιστρέψει πίσω στην πόλη. Πίσω στο γραφείο, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο! Ουφ! Έχουμε δουλειές, πολλές δουλειές! Και χρειαζόμαστε καινούρια outfits επειγόντως! Για να δούμε κάποια looks εμπνευσμένα από μερικές βασικές ενδυματολογικές τάσεις του φθινοπώρου…

Office look

Η τάση του ριγέ παντελονιού μας είναι γνώριμη από την άνοιξη και το καλοκαίρι. Συνεχίζει  δυναμικά την παρουσία της…

Η Στρατούλα, insta blogger με total miss reina look, ριγέ παντελόνι και σακάκι

Καρό σακάκι. Είναι σίγουρα απαραίτητο piece για τη φθινοπωρινή σας  γκαρνταρόμπα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εξεζητημένο look και ν’αναπολήσετε λίγο την δεκαετία του ’70, τότε,που ήταν ένα  κύριο στυλιστικό στοιχείο τότε φέτος φορέστε καρό! Παίζει πολύ!

 

 

Άλλο ένα σοφιστικέ, κομψό outfit για το γραφείο, μπορεί να δημιουργήσει κανείς με πουά κομμάτια :

 

Άλλη μία τάση, που επικρατεί ήδη είναι οι αποχρώσεις καφέ και σοκολατί και το ταμπά. Παρακάτω απεικονίζεται ένα κομμάτι, που συνδυάζει δύο must στοιχεία για φέτος, oversized jacket ταμπά.

 

 

Το αθλητικό look είναι επίσης στα πάνω του όχι μόνο για το γυμναστήριο αλλά και για βόλτα! Δείτε παρακάτω ένα sporty chic look, που σίγουρα θα το λατρέψετε:

 

 

Επίσης για όταν θ’αρχίσει να πέφτει λίγο η θερμοκρασία, μην ξεχάσετε το oversized denim jacket σας για τη βόλτα σας!

 

 

…ξεκινήστε το shopping! Καλά ψώνια!

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *