IRIS Eye Serum 15ml | Beauty | missreina.com

Phone Orders - +0030 210 28 44 445
CART (0)
ShippingInfo3
ShippingInfo4 80€
IRIS Eye Serum 15ml
IRIS Eye Serum 15ml
CODE:
SS21MD-69852
Availability:
The product is available
25.00€
QUANTITY:

Fine lines

"Η IRIS fine lines χρησιμοποιείται για τη περιποίηση της επιδερμίδας στη περιοχή των ματιών. Πλούσια σύνθεσή που να αναζωογονεί, και να τονώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών."

Τα λιποσώματα που είναι απαραίτητα για κάθε εντατική θεραπεία ενυδάτωσης (αύξηση της υγρασίας στη επιδερμίδα έως 80%) ενώ επιπλέον ενισχύουν το δερματικό φραγμό και βοηθούν το δέρμα να αντιστέκεται σε εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες.

"H IRIS,μειώνει θεαματικά τις ρυτίδες στη περιοχή του προσώπου."

Καθώς γερνάμε η έλλειψη κολλαγόνου είναι η βασική αιτία για την εμφάνιση των ρυτίδων στο δέρμα,περιέχει ένα ειδικό πεπτίδιο το οποίο είναι σε θέση να διεισδύει στο δέρμα και να διεγείρει τα κύτταρα τα οποία παράγουν τα συστατικά του συνδετικού ιστού δηλαδή κολλαγόνο και πολυσακχαρίτες (γλυκοζαμινογλυκάνες, υαλουρονικό οξύ). Η αποκατάσταση του εξωκυττάριου πλέγματος ανακόπτει τη διαδικασία της γήρανσης και μειώνει αισθητά τις ρυτίδες.

Μελέτες έδειξαν ότι καθημερινή χρήση κρέμας IRIS μειώνει έως και 68 % τις ρυτίδες μετά από συστηματική χρήση τεσσάρων μηνών. Σε σύγκριση με την επίσης αναπλαστική βιταμίνη Α δρα πολύ πιο γρήγορα και χωρίς να εμπεριέχει τον κίνδυνο για ερεθισμό του δέρματος όπως μπορεί να συμβεί με τη βιταμίνη Α.H αλβουμίνη σχηματίζει μια ομογενή μεμβράνη στη επιφάνεια του δέρματος η οποία όταν στεγνώσει συστέλλεται και προκαλεί τέντωμα της επιδερμίδας (lifting effect).

Η ΙRIS απορροφάται γρήγορα από το δέρμα χάρη στη δομή της και τη μικρή της Μοριακή Μάζα. Εισερχόμενη στο χόριο λαμβάνει μέρος στη πορεία σύνθεσης των GAG’s βελτιώνοντας έτσι τη δομή, την ελαστικότητα και την υδάτωση του δέρματος.

Free Shipping
Free Greece
Delivery Informations
DeliveryInfosProductView
Phone Orders
Orders Via Phone calling