Εάν αναζητάς το απόλυτο καθημερινό  maxi dress, τότε αυτό θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σου! Γιατί;; Διότι είναι το πιο in fashion κομμάτι και μπορείς να κάνεις με αυτό άπειρους συνδυασμούς! Εμείς σου προτείνουμε μόλις 4 διαφορετικούς!

  1. Floral moodΝαι, το ξέρεις πολύ καλά ότι τα κιμονό είναι κι αυτά ένα από τα αγαπημένα σου κομμάτια για το καλοκαίρι. Γιατί όχι λοιπόν, να συνδυάσεις ένα floral kimono με αυτό το μάξι basic μαύρο φόρεμα και τα υπέροχα κίτρινα σου flatforms.
  2. Ethnic style: Το ethnic style είναι το always in-fashion trend, ειδικά όταν μιλάμε για διακοπές. Συνδύασε το maxi black dress σου με ένα τζιν τζάκετ, έναν ethnic φάκελο και φυσικά τα mules σου! So trendy!!
  3. Keep it casual: Εάν θέλεις να μην ξεφύγεις από το casual trend, τότε έπελεξε να φορέσεις από μέσα ένα λευκό t-shirt, το FLAMINGO backpack σου, τα φούξια mules σου κι είσαι έτοιμη!!
  4. Night-out: Θέλεις να βγεις για ποτό και ταυτόχρονα να αισθάνεσαι άνετη;; Τότε, συνδύασε το με τα μαύρα σου πέδιλα, την τσάντα σου με τα τρουκς και φυσικά, μην ξεχάσεις το κολιέ!!

 

Ready!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *