Περιμένεις κι εσύ όλο τον χρόνο την Black Friday για να κάνεις τις αγορές σου; Η νέα αγαπημένη μας μέρα φτάνει και ήδη έχουμε κάνει τη λίστα μας «What to buy«.

Βασικά κομμάτια, πανωφόρια και τα ρούχα για τις γιορτές που έρχονται είναι πρώτα στη λίστα. Εμείς διαλέγουμε τα αγαπημένα μας MissReina κομμάτια σε streetstyle looks για να εμπνευστείς και κάνεις τις αγορές σου έξυπνα!

Το πανωφόρι σου πρέπει να ειναι ζεστό, μοδάτο αλλά ταυτόχρονα και κλασικό. Βελούρ, γούνες και δερμάτινα δε θα σου στοιχίσουν. Οι τιμές πέφτουν αυτή την «Μαύρη» Παρασκευή κι εσύ ξέρεις ήδη το αγαπημένο σου πανωφόρι.

Τα πλεκτά που θα φοράς όλο τον χειμώνα μπορούν να είναι μονόχρωμα, με μεγάλο ζιβάγκο, με τους ώμους έξω, τόσες επιλογές για ένα τόσο βασικό κομμάτι! Διάλεξε το αγαπημένο σου και δημιούργησε casual street looks που θα σε κρατήσουν άνετη και chic.

Διάλεξε την απόλυτη girly chic τάση της σεζόν, τις πέρλες στα αγαπημένα σου πλεκτά!

Και φυσικά, οι γιορτές πλησιάζουν και εσύ χρειάζεσαι τις πιο glam επιλογές για ξεχωριστές εμφανίσεις! Στο MissReina θα βρεις τα πιο κομψά βραδινά κομμάτια για να περνάς όμορφα και να είσαι ομορφότερη!

Βρες το μαύρο κλασικό φόρεμα στις πιο μοντέρνες εκδοχές, με διαφάνειες, cut outs και υπέροχες γραμμές και διάλεξε το little black dress που ταιριάζει στο στιλ σου!

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *