Η εβδομάδα ξεκινά με τρία ολοκληρωμένα outfit από το missreina eshop με τα οποία θα είστε ακόμα πιο άνετες και στυλάτες όλες τις ώρες της ημέρας!
Πλεκτά πουλόβερ, leatherlook και βελούδινα κολάν, μεταλιζέ υφάσματα και βελούρ παλτό είναι κάποια από τα “key items” που θα πρέπει να έχετε όλες στη ντουλάπα σας. Κομμάτια ζεστά και άνετα, που συνδυάζονται εύκολα και θα σας λύσουν τα χέρια κάθε πρωί που ψάχνεται το σύνολο σας για τη δουλειά ή τη βόλτα σας!

1.Velvet crush
Ποιος δεν αγαπά το βελούδο; Ευτυχώς για όλες εσάς που λατρευέται την υφή αυτού του υφάσματος έχω να σας πω ότι φέτος είναι η χρονιά του! Μπορείτε λοιπόν να το φορέσετε άφοβα είτε επιλέξετε παντελόνι, φόρεμα, μπλουζάκι ή κολάν, το βελούδο είναι must! Εγώ συνδύασα ένα μπορντό βελούδινο κολάν με ένα γκρι off shoulder πλεκτό πουλόβερ και παλτό στο ίδιο χρώμα! Ολοκλήρωσε το outfit με χαμηλό ή ψηλό ankle boot ανάλογα με την ώρα και θα έχεις ένα τέλειο και κομψό σύνολο!

fb_img_1479169266802

2.Knit&floral
Για το 2ο look έχω επιλέξει άλλο ένα βέλουδινο κολάν, αυτή τη φορά floral και το έχω συνδυάσει με πλεκτό ζιβάγκο και μαύρο παλτό! Σε λίγο πιο casual ύφος θα ταιρίαξει τέλεια με τα sneakers και τα μποτάκια σας και θα γίνει το αγαπημένο σας σύνολο για τις πρωινές σας βόλτες!

fb_img_1479159406546

3. Glam rock
Για το τέλος σας άφησα ένα λίγο πιο βραδινό outfit με δερμάτινο παντελόνι, μεταλιζέ τοπ και βελούρ παλτό σε ροζ χρώμα. Σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σας ψιλοτάκουνα θα πετύχετε την πιο glamorous rock εμφάνιση!
Εσείς πιο προτιμάτε;

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ OUTFIT ME EXTRA ΕΚΠΤΩΣΗ 

fb_img_1479159460158

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *