Επιστροφές Προϊόντων | missreina.com

Χρειάζεστε βοήθεια; - 210 28 44 446
EN
ΚΑΛΑΘΙ (0)
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές άνω των 80€

Επιστροφές Προϊόντων

3.1) Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία η μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της,εκτός και αν αναφέρεται για συγκεκριμένα προιοντα ότι δεν γινονται αλλαγες ούτε επιστροφές . Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπλήρωστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε ΕΔΩ , προκειμένου να μας ενημερώσετεγια τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλατε να σας εξυπηρετήσουμε. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε ελάττωμα του/των προϊόντος/ντων ή άν έχει σταλεί λάθος προιόν από την Εταιρεία , η Εταιρεία  αναλαμβάνει την πρώτη φορά το κόστος επιστροφής του/των προϊόντος/ντων και εφόσον αυτό σταλεί μόνο με τη Γενική Ταχυδρομική.Για αλλαγές προιόντων σημειώστε ότι έχετε 2 μήνες από τη μέρα παραλαβής του δέματος επιστροφής σας ώστε ν αεπιλέξετε κάποιο άλλο προιόν για να σας σταλεί εκ νέου. Μετά το πέρας των 2 μηνών δε έχετε κανένα δικαίωμα αλλαγής.

Στα προϊόντα προσφοράς το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη 
Το κόστος επιστροφής βαρύνει αποκλειστικά τον υπαναχωρήσαντα αγοραστή.
Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης και με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης

. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.
Ειδικότερα οι όροι που διέπουν την επιστροφή ενός προϊόντος, είναι οι ακόλουθοι:

α. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί και να βρίσκεται στην εταιρεία MISSREINA εντός 14 ημερών ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

β. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

γ. Το επιστραφέν προϊόν δεν επιτρέπεται να έχει χρησιμοποιηθεί/πλυθεί ή να έχει υποστεί υλικές φθορές.

δ. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από τις περίπτωσεις που αναφέρονται παραπάνω. Επιστραφόμενα προιόντα με  την ένδειξη:χρέωση παραλήπτη δε θα γίνονται δεκτά και θα γίνεται άρνηση παραλαβής δέματος .

ε. Επιστρέφεται μόνο η αξία του προιόντος και ΟΧΙ τα τυχόν έξοδα μεταφοράς η αντικαταβολής .Σε περιόδους εκπτώσεων(Χειμώνα -Καλοκαίρι) δε γίνονται επιστροφές χρημάτων στα προιόντα με έκπτωση παρα μόνο αλλαγές με εκπτωσιακά προιόντα, βάση διαθεσιμότητας.

στ. Οι επιστροφές προιόντων εξυπηρετούνται καθε Παρασκευή.

ζ. Για λόγους υγιεινής δε πραγματοποιούνται αλλαγές και επιστροφές και σε μαγιό, σκουλαρίκια, εσώρουχα.

η. *ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ/MID SEASON SALES ,10days offers ,BAZAAR &BLACK FRIDAY WEEKEND ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SALES /OFFERS & ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ανεξαρτήτου περιόδου.

-Αλλαγές ή επιστροφές δε γίνονται δεκτές στις ζώνες ,αξεσουάρ

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση. και πρέπει να παραδοθούν στα γραφεία της εταιρείας  MISS REINA OE ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ 4 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 14451 2ος όροφος


Τμήμα επιστροφών e-shop