Αποστολές & Επιστροφές | missreina.com

Χρειάζεστε βοήθεια; - 210 28 44 446
EN
ΚΑΛΑΘΙ (0)
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές άνω των 80€

Αποστολές & Επιστροφές

Τα προιόντα στέλνονται με ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ 

  • για αποστολές σε όλη την Ελλάδα ,τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 80€!  
  • Παράδοση σε Αθήνα σε 1 εργάσιμη από την αναχώρηση (2,5€) -Σε επαρχία σε 2-3 μέρες εργάσιμες από την αναχώρηση (3€).  Νησιά (4€)
  • σε περίπτωση ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ  ,η υπηρεσία αυτή χρεώνεται με επιπλέον 3,5€ παραπάνω .
  • για Αποστολές σε Κύπρο η χρέωση ανέρχεται στα :15,00€ επιπλέον σε 3-4 εργασιμες μέρες παράδοση από την αναχωρηση ή  10,00€ επιπλέον σε 5-8 μέρες εργάσιμες μέρες από την αναχώρηση(αναχωρηση κάθε Τετάρτη).
  • Στην Κύπρο η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι εφικτή .Προηγείτε πρώτα εξόφληση του συνολικού ποσού μαζί με τα μεταφορικά της επιλογής σας με έναν από τους παρακάτω τρόπους: τραπεζική κατάθεση -paypal-πιστωτική κάρτα  και μόλις τα χρήματα πιστωθούν στο λογαριασμό μας ,γίνεται η αποστολή των προιόντων .

3)ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

3.1) Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία η μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της εκτός αν αναφέρεται στο προιόν ότι δεν είναι δεκτές ποι επιστροφές και αλλαγές . Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπλήρωστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε ΕΔΩ , προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλατε να σας εξυπηρετήσουμε. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε ελάττωμα και αντικατάσταση του/των προϊόντος/ντων η Εταιρεία αναλαμβάνει την πρώτη φορά το κόστος επιστροφής του/των προϊόντος/ντων. Στα προϊόντα προσφοράς το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει εσας.
Το κόστος επιστροφής βαρύνει αποκλειστικά τον υπαναχωρήσαντα αγοραστή, εκτός από την περίπτωση εκείνη, κατά την οποία διαπιστώνονται ελαττώματα στο προϊόν,΄ή έχει σταλέι λάθος προιόν από την εταιρεία μας,  οπότε και τις δαπάνες φέρει η Εταιρεία και θα πρέπει το προιόν να επιστραφεί με τη ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΜΟΝΟ .
Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης και με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας Παρακαλούμε σημειώστε ότι έχετε 2 μήνες περιθώριο να επιλέξετε κάποιο άλλο προιόν για να σας σταλεί εκ νέου σαςν αλλαγή του επιστραφόμενου απο εσάς είδους. 
Ειδικότερα οι όροι που διέπουν την επιστροφή ενός προϊόντος, είναι οι ακόλουθοι:

α. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημ. ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

β. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

γ. Το επιστραφέν προϊόν δεν επιτρέπεται να έχει χρησιμοποιηθεί,πλυθεί ή να έχει υποστεί υλικές φθορές.

δ. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από την περίπτωση που διαπιστώνονται πραγματικά ελαττώματα ή έχει σταλεί λάθος προιόν απο την Εταιρεία MISS REINA OE ,όπου τα εξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τη εταιρεία και εφόσον το προιόν σταλεί μόνο με τη Γενική ταχυδρομική . Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνεται άρνηση παραλαβής του δέματος . 

ε. Στην περίπτωση, κατά την οποία το προς επιστροφή προϊόν παραλαμβάνεται από την Εταιρεία κατόπιν γραπτής συννενόησης χωρίς προηγούμενη επιβάρυνση των εξόδων αποστολής, τα έξοδα αυτά παρακρατούνται από το προς επιστροφή χρηματικό ποσό.

στ. Ο αγοραστής οφείλει να τοποθετεί εντός της συσκευασίας και όλα τα απαραίτητα από το νόμο παραστατικά, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ακύρωση της συγκεκριμένης πώλησης.

Σημαντική σημείωση: Σε καμία περίπτωση δεν είναι δεκτή η επιστροφή προϊόντος με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) ή με ΚΤΕΛ.

Στην περίπτωση, κατά την οποία οι ως άνω όροι δεν πληρούνται, το προϊόν δε θα παραλαμβάνεται από την Εταιρεία και θα επιστρέφεται στον αποστολέα του, με χρέωση του ιδίου.

Στο Έντυπο Υπαναχώρησης σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:
Αντικατάσταση : Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσει το προϊόν που μας επέστρεψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός, είτε το μέγεθος δεν είναι το κατάλληλο για εσας. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας , προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε ειτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασης του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.
Πίστωση. Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε σε ειδικό κουπόνι με ισχύ 2 μηνών που θα προμηθεύεστε απο εμάς μετά την επιστροφή του προϊόντος, προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας. Η πίστωση θα γίνει εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας (επιλογή Πίστωση στο Έντυπο Επιστροφής).Σε κάθε περίπτωση αλλαγής ,'έχετε 2 μήνες περιθώριο να επιλέξετε κάποιο άλλο προιόν για την αλλαγή του επιστραφόμενου είδους. 
Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση. MISS REINA OE ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ 4 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 14451 2ος όροφος 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ   Τμήμα επιστροφών e-shop

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Επιστροφή Χρημάτων : Στην περίπτωση, κατά την οποία για οποιοδήποτε λόγο η αντικατάσταση του προϊόντος (με άλλο ίδιο ή διαφορετικό) δεν αποτελεί επιλογή του αγοραστή, δύναται να επιστραφεί το χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε για την ακυρωθείσα αγορά. Ο τρόπος επιστροφής του καθορίζεται σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα και περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, paypal, πιστωτική κάρτα ή μετρητά). Χρόνος επιστροφής χρημάτων 5-7 εργάσιμες μέρες .Δε πραγματοποιούνται επιστροφές χρημάτων σε εκπτωτικά προιόντα κατά την περίοδο εκτπώσεων ΧΕΙΜΩΝΑ-ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, mID SEASON SALES ,10DAYS OFFERS ,BAZZAR,BLACK FRIDAY WEEKEND και σε Προιόντα με τιμή από 15€ και κάτω ανεξαρτήτου περιόδου παρά μόνο αλλαγές σε εξίσου ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ προιόντα, ή σε προιόντα μεγαλύτερης αξίας .
Τόσο το δικαίωμα αλλαγής όσο και το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναφέρονται στο σύνολό του αγορασθέντος προϊόντος και δεν μπορούν να ασκηθούν επί τμήματος μόνο αυτού (λ.χ. αξεσουάρ που συνοδεύουν το προϊόν).
Σημείωση:
*Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές
*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους.
*Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων στις αποθήκες μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του και να φτάσει εγγαίρως στις μέρες που έχετε δικαίωμα αλλαγής, που είναι 14 ημ μέρες από την ημ. παραλαβής του δέματος.