Όροι χρήσης | missreina.com

Χρειάζεστε βοήθεια; - 210 28 44 446
EN
ΚΑΛΑΘΙ (0)
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
για αγορές άνω των 80€

Όροι χρήσης

1.1)Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία και εγγυάστε ότι όλα τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς είναι ακριβή.
Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση), προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του site, και την πραγματοποίηση παραγγελίας σε αυτό καθώς και την αποστολή προωθητικών ενεργειών για τα προιόντα μας μέσω newsletter  . Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση, και στην περίπτωση που επιλέξετε οι πληρωμές σας να γίνονται μέσω πιστωτικής κάρτας, τον αριθμό, την ημερομηνία λήξεώς της κάρτας καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας.Τα δεδομένα αυτά επεξεργάζεται η εταιρεία τηρώντας την σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία όπως ορίζουν ο Νόμος 2472/1997 και ο Κανονισμός (ΕΕ) αριθ. 679/2016 (GDPR). με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που εδόθη από τον πελάτη και με κανέναν τρόπο ΔΕΝ θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

- Για ποιούς σκοπούς συλλέγουμε δεδομένα σας;

Οι σκοποί, για τους οποίους συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα, κατόπιν  συγκατάθεσής σας, συνίστανται στη(ν):

  • Ολοκλήρωση της συναλλαγής και την αγορά μέσω του Ιστοτόπου των προϊόντων, τα οποία σας ενδιαφέρουν
  • Ενημέρωσή σας σχετικά με νέα εκπτωτικά προϊόντα και προσφορές,
  • Προώθηση προϊόντων 
  • Ενημέρωση σας για νέες υπηρεσίες και δυνατότητες του Ιστοτόπου
  • Βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

 

Περαιτέρω, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε δεδομένα, πέραν της συγκατάθεσης σας, μόνο όταν αυτό επιβάλλεται από διάταξη Νόμου ή κατόπιν αιτήματος εισαγγελικών ή δικαστικών αρχών.

- Ποια είναι τα δικαιώματά σας αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας

Δικαίωμα πρόσβασης – ενμέρωσης

Έχετε πάντα δικαίωμα, κατόπιν αιτήματος σας, πλήρους πρόσβασης και ενημέρωσης σχετικά με τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς.

Δικαίωμα επεξεργασίας – διόρθωσης

Αν τα δεδομένα, τα οποία τηρούμε για εσάς δεν είναι ακριβή ή είναι λαθεμένα ή ατελή, έχετε το δικαίωμα να κάνετε αίτηση και να ζητήσετε να διορθωθούν, συμπληρωθούν ή επικαιροποιηθούν.

Δικαίωμα διαγραφής – «λήθης»

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να διαγράψουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εφόσον αυτό δεν αντίκειται σε διάταξη νόμου (π.χ. φορολογική διάταξη).

Δικαίωμα περιορισμού επεξεργασίας

Έχετε το δικαίωμα να υποβάλετε αίτηση και να ζητήσετε να περιορισθεί ο τρόπος, με τον οποίο επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να διατηρήσουμε τις πληροφορίες σας, χωρίς δικαίωμα σε περαιτέρω επεξεργασία, τηρώντας μόνο όσα δεδομένα χρειάζεστε για μελλοντική αναφορά.

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων σας.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε να ανακτήσετε και επαναχρησιμοποιήσετε ή προωθήσετε σε τρίτους τα προσωπικά σας δεδομένα, για σκοπούς και υπηρεσίες που εσείς επιλέγετε και υποδεικνύετε, πάντα με ασφαλή και ενδεδειγμένο τρόπο.

1.2ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
Απαγορεύεται να γίνεται κακή χρήση αυτής της ιστοσελίδας. Ο κάθε χρήστης απαγορεύεται να διαπράξει ή να ενθαρρύνει κάποιο ποινικό αδίκημα, να μεταδώσει ή να διανείμει έναν ιό, trojan, worm ή να δημοσιεύσει οποιοδήποτε άλλο υλικό το οποίο είναι κακόβουλο, τεχνολογικά επιβλαβές, ή με οποιοδήποτε τρόπο προσβλητικό ή αισχρό, να «εισβάλει» σε οποιαδήποτε πτυχή των Υπηρεσίών, να καταστρέψει δεδομένα, να παρενοχλήσει άλλους χρήστες, να παραβιάσει τα δικαιώματα των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων οποιουδήποτε άλλου ατόμου, να στείλει οποιοδήποτε ανεπιθύμητο διαφημιστικό υλικό, που συνήθως αναφέρεται ως «spam», ή να προσπαθήσει να επηρεάσει την απόδοση ή τη λειτουργικότητα οποιουδήποτε υπολογιστή μέσω αυτής της ιστοσελίδας.
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά που μπορεί να προκληθεί από ιούς ή άλλο τεχνολογικά επιβλαβές υλικό που μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σας, προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, δεδομένα ή άλλα ιδιοκτησιακά υλικά που οφείλονται στη χρήση αυτής της ιστοσελίδας ή στη λήψη του υλικού που δημοσιεύεται σε αυτή, ή σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που συνδέεται με αυτήν.

1.3. Πνευματική Ιδιοκτησία, λογισμικό και περιεχόμενο
Τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλα τα λογισμικά και το περιεχόμενο που διατίθεται σε εσάς μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου παραμένουν στην κυριότητα της missreina.com και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να αποθηκεύσετε, να εκτυπώσετε και να εμφανίσετε το περιεχόμενο που σας παρέχεται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση. Δεν επιτρέπεται να τροποποιήσετε, να μεταφράσετε ή να δημιουργήσετε παράγωγο έργο που βασίζεται σε οποιοδήποτε λογισμικό ή συνοδευτικά έγγραφα που παρέχονται από τη Missreina.com . Όλα τα περιεχόμενα της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων, λογοτύπων, κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού, αποτελούν ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία. Περαιτέρω, ο σχεδιασμός και η παρουσίαση της Ιστοσελίδας, καθώς και οι ρυθμίσεις αυτής αποτελούν επίσης ιδιοκτησία της Εταιρίας. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του ως άνω περιεχομένου της Ιστοσελίδας. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Εταιρίας ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Η εμφάνιση του ως άνω περιεχομένου στην Ιστοσελίδα δεν δύναται καθ’ οιονδήποτε τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης, οποιουδήποτε εκ των ανωτέρω στοιχείων. Σε διαφορετική περίπτωση, οι ως άνω ενέργειες μπορεί να αποτελέσουν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της εταιρείας, η οποία διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει κάθε θετική και αποθετική ζημιά που έχει προκληθεί σε αυτήν σύμφωνα με τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

1.4) ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρεία μας αναγνωρίζει ως ζήτημα μείζονος σημασίας το θέμα της ασφάλειας των δεδομένων και των συναλλαγών και για το λόγο αυτό λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση τους. Η ιστοσελίδα προστατεύει τα μέλη της από τυχόν υποκλοπές στοιχείων με την μέθοδο κρυπτογράφησης στοιχείων. Η κρυπτογράφηση ισχύει σε όλα τα στάδια και όλες τις διαδικασίες συναλλαγής και αποστολής προσωπικών δεδομένων-στοιχειων από και προς το missreina.com. Επίσης κατά τη διαδικασία της εκτέλεσης των πληρωμών με πιστωτική κάρτα τα στοιχεία της πιστωτικής προστατεύονται με την μέθοδο της κρυπτογράφησης και καταχωρούνται απευθείας στα ασφαλή συστήματα της συνεργαζόμενης τράπεζας. Τα στοιχεία παραμένουν κρυπτογραφημένα και δεν γνωστοποιούνται σε κανένα 3ο άτομο.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ
H Ιστοσελίδα missreina.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.Το πιστοποιητικό SSL της missreina.com έχει εκδοθεί από την πρωτοπόρο εταιρία πιστοποίησης GoDaddy.
Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer), είναι σήμερα το παγκόσμιο standard στο διαδίκτυο για την πιστοποίηση δικτυακών τόπων (web sites) στους δικτυακούς χρήστες και για την κρυπτογράφηση στοιχείων μεταξύ των δικτυακών χρηστών και των δικτυακών εξυπηρετητών (web servers). Μία κρυπτογραφημένη SSL επικοινωνία απαιτεί όλες τις πληροφορίες που αποστέλλονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός εξυπηρετητή (server) να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποστολής και να αποκρυπτογραφούνται από το λογισμικό αποδοχής, προστατεύοντας έτσι προσωπικές πληροφορίες κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται με το πρωτόκολλο SSL, προστατεύονται από έναν μηχανισμό που αυτόματα εξακριβώνει εάν τα δεδομένα έχουν αλλαχτεί κατά την μεταφορά.

2)ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η MISSREINA.COM σας δίνει τις παρακάτω επιλογές όσον αφορά τον τρόπο πληρωμής :

2.1)Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η MISSREINA.COM έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Είναι σημαντικό να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση e-mail.

2.2) Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 3,00ΕΥΡΩ για αποστολές σε όλη την Ελλάδα (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

2.3) Πληρωμή μέσω Paypal (για πληρωμές εντός και εκτός Ελλάδας)
Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας.
Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας)δεν αποθηκεύεται στο MISSREINA.COM. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το paypal βρείτε εδώ .( https://www.paypal.com/webapps/mpp/buy

2.4) Κατάθεση σε τράπεζα
Η εξόφληση της παραγγελίας σας γίνεται με κατάθεση σε έναν από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς. 

ΠΡΟΣΟΧΗ:Σε περίπτωση μεταφοράς από διαφορετική τράπεζα απο τις παρακάτω,τα διατραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.Σε περίπτωση που αυτά θα παρακρατηθούν από το δικό μας λογαριασμό η εταιρεία MISSREINA OE θα τα χρεώσει στην αποστολή του δέματος επιβαρύνοντας επιπλέον +3 ευρώ για την υπηρεσία της αντικαταβολής.

EUROBANK .: GR18 0260 3410 000 1702 0058 2030 

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ : GR56 0172 0350 0050 3509 0635 120 

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ MISSREINA OE 

• Σαν αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να δηλώσετε είτε το ονοματεπώνυμό σας είτε τον κωδικό της παραγγελίας σας.

3)ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

3.1) Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία η μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπλήρωστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε ΕΔΩ , προκειμένου να μας ενημερώσετεγια τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλατε να σας εξυπηρετήσουμε. Στην περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά σε ελάττωμα ή αποστολή λάθους προιόντος αντικατάσταση του/των προϊόντος/ντων η Εταιρεία αναλαμβάνει την πρώτη φορά το κόστος επιστροφής του/των προϊόντος/ντων και θα πρέπει το προιόν να επιστραφεί ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.

Στα προϊόντα προσφοράς το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.
Το κόστος επιστροφής βαρύνει αποκλειστικά τον υπαναχωρήσαντα αγοραστή, εκτός από την περίπτωση εκείνη, κατά την οποία διαπιστώνονται πραγματικά ελαττώματα στο προϊόν, οπότε και τις δαπάνες φέρει η Εταιρεία.
Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης και με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.
Ειδικότερα οι όροι που διέπουν την επιστροφή ενός προϊόντος, είναι οι ακόλουθοι:

α. Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.Αλλαγες και επιστροφές στα ΑΞΕΣΟΥΑΡ δε γίνονται δεκτές,καθώς και σε ότι αναγράφεται μέσα στην περιγραφή του προιόντος.

β. Η συσκευασία του προϊόντος πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

γ. Το επιστραφέν προϊόν δεν επιτρέπεται να έχει χρησιμοποιηθεί,πλυθεί και να έχει υποστεί υλικές φθορές.

δ. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη, εκτός από την περίπτωση που διαπιστώνονται πραγματικά ελαττώματα.

ε. Στην περίπτωση, κατά την οποία το προς επιστροφή προϊόν παραλαμβάνεται από την Εταιρεία χωρίς προηγούμενη επιβάρυνση των εξόδων αποστολής, έξοδα αυτά (5ευρώ αν έχει αποσταλεί με τη Γενική Ταχυδρομική , 13 ευρώ αν έχουν σταλεί με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία κούριερ ) παρακρατούνται από το προς επιστροφή χρηματικό ποσό. 

στ. Ο αγοραστής οφείλει να τοποθετεί εντός της συσκευασίας και όλα τα απαραίτητα από το νόμο παραστατικά, προκειμένου να καταστεί δυνατή η ακύρωση της συγκεκριμένης πώλησης.Επιστροφές χρημάτων δε γίνονται αν δε έχει σταλεί  το παραστατικό πώλησης ,πίσω στα γραφεία της  Εταιρεία MISSREINA,μέσα σε 14ημ.μέρες από την ημ. παραλαβής της παραγγελίας από το πελάτη.Στην περίπτωση, κατά την οποία οι ως άνω όροι δεν πληρούνται, το προϊόν δε θα παραλαμβάνεται από την Εταιρεία και θα επιστρέφεται στον αποστολέα του, με χρέωση του ιδίου.

Στο Έντυπο Υπαναχώρησης σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:
Αντικατάσταση : Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσει το προϊόν που μας επέστρεψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός.Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας , προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε ειτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασης του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.
Πίστωση. Πίστωση της αξίας του προϊόντος που επιστρέψατε σε ειδικό κουπόνι που θα προμηθεύεστε απο εμάς μετά την επιστροφή του προϊόντος, προκειμένου να την αξιοποιήσετε στην επόμενη αγορά σας μέσα σε 2 μήνες . Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας (επιλογή Πίστωση στο Έντυπο Επιστροφής).Σε περίπτωση που δε σας σταλεί κουπόνι και θέλετε αλλαγή έχετε 2 μήνες να κάνετε την αλλαγή σας. Μετά το πέρας των 2 μηνών η παραγγελία σας κλείνει και δεν έχετε δικαίωμα αλλαγής. 
 

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση.

Το δέμα πρέπει να παραδοθεί στα γραφεία της εταιρείας μας :

MISS REINA OE ΧΕΙΜΑΡΡΑΣ 4 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ 14451 2ος όροφος
Τμήμα επιστροφών e-shop


Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και κοσμήματα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Επιστροφή Χρημάτων : Στην περίπτωση, κατά την οποία για οποιοδήποτε λόγο η αντικατάσταση του προϊόντος (με άλλο ίδιο ή διαφορετικό) δεν αποτελεί επιλογή του αγοραστή, δύναται να επιστραφεί το χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε για την ακυρωθείσα αγορά μέσα σε 5-7 εργάσιμες ημέρες . Ο τρόπος επιστροφής του καθορίζεται σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα και περιλαμβάνει όλες τις δυνατότητες (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, paypal, πιστωτική κάρτα ή μετρητά).
. Τόσο το δικαίωμα αλλαγής όσο και το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος αναφέρονται στο σύνολό του αγορασθέντος προϊόντος και δεν μπορούν να ασκηθούν επί τμήματος μόνο αυτού (λ.χ. αξεσουάρ που συνοδεύουν το προϊόν).
Σημείωση:
*Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές
*Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται πρέπει να είναι στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση και να μην έχουν αφαιρεθεί από αυτά τα καρτελάκια τους.Απαραίτητη ειναι η προσκόμιση του παραστατικού πώλησης.

*ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ &BLACK FRIDAY WEEKEND ,MID SEASON SALES ,10ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ,BAZAAR ,ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SALES /OFFERS & ΣΕ Όλα τα προϊόντα ανεξαρτήτως περιόδου που  Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 15€ ΚΑΙ ΚΑΤΩ.

*Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων στις αποθήκες μας βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Γι’ αυτό και πρέπει να φροντίζετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο κατά την επιστροφή του και να φτάσει εγγαίρως μέσα στο διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών στα γραφεία της εταιρείας μας με χρέωση ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ.  Σε καμία περίπτωση δεν είναι δεκτή η επιστροφή προϊόντος με απλό ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ) ή με ΚΤΕΛ.

 

4) ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΡΙΤΩΝ
Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιλαμβάνει συνδέσεις με άλλες ιστοσελίδες ή οργανισμούς που λειτουργούν υπό την αιγίδα τρίτων μερών, συμπεριλαμβανομένων διαφημίσεων. Η εταιρεία μας δεν υποχρεούται να εξετάσει όλες τις διαδικτυακές τοποθεσίες που συνδέονται με την ιστοσελίδα μας και δεν είναι υπεύθυνη για το περιεχόμενο ή την ακρίβεια αυτών, ούτε είμαστε υπεύθυνοι για την διαθεσιμότητα των εν λόγω εξωτερικών δικτυακών τόπων και δεν εγκρίνει ούτε είναι υπεύθυνη ή υπόλογη, άμεσα ή έμμεσα, για τις πρακτικές προστασίας του απορρήτου και των προσωπικών δεδομένων ή το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων (χωρίς περιορισμό) οποιαδήποτε διαφήμιση, προϊόντα ή άλλα υλικά ή υπηρεσίες ή διατίθενται από τέτοιες ιστοσελίδες, ούτε για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια ή αδίκημα που προκαλείται ή που υποτίθεται ότι προκαλείται από ή σε σχέση με, τη χρήση οποιουδήποτε τέτοιου περιεχόμενο, αγαθού ή υπηρεσίας που είναι διαθέσιμα σε τέτοιες εξωτερικές ιστοσελίδες ή πηγές.

5)ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ/ΠΡΟΪΟΝΤΑ

5.1) Τοποθέτηση
Ο πελάτης μπορεί να τοποθετήσει την παραγγελία του, μέσω της ιστοσελίδας missreina.com. Μέσω διαδικτύου, συμπληρώνει ο ίδιος τα στοιχεία του στο «δελτίο παραγγελίας» του. Καλείται να ελέγξει την τελική φόρμα πριν την στείλει ηλεκτρονικά και ενεργοποιήσει την παραγγελία του. Η missreina.com δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε λανθασμένη αποστολή e-mail ούτε για οποιοδήποτε λάθος κατά την αποστολή των δεμάτων το οποίο οφείλεται στην λανθασμένη συμπλήρωση του δελτίου παραγγελίας από τον πελάτη.

5.2)Διαθεσιμότητα προϊόντων
Οι προσφορές μας στα προϊόντα και τις τιμές ισχύουν όσο υπάρχουν στην ιστοσελίδα και ανάλογα με την διαθεσιμότητα τον αποθεμάτων.
Η μη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος αναφέρεται επίσης στην ιστοσελίδα μας. Έτσι ανάλογα με τα προϊόντα, υπάρχουν ενδείξεις όπως : «Διαθέσιμο» (in stock) ή «Eξαντλημένο» (out of stock). . Σε περίπτωση που ο πελάτης παραγγείλει ένα προϊόν με ένδειξη «διαθέσιμο» (in stock) το οποίο όμως συγχρόνως έχει εξαντληθεί, η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία μαζί του για το εάν η παραγγελία μπορεί να εκτελεστεί καθώς και για τον πιθανό χρόνο παράδοσης.
Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις, μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: customercare@missreina.com

5.3)Επιβεβαίωση
Ο πελάτης λαμβάνει την επιβεβαίωση της παραγγελίας του μέσω e-mail με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχει κάποιο λάθος στην ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία δήλωσε κατά την εγγραφή του. . Το email αυτό δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας σας, αλλά μια επιβεβαίωση ότι την λάβαμε.
Όλες οι παραγγελίες υπόκεινται στην αποδοχή της missreina.com και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων της.
Διατηρούμε το δικαίωμα να μην αποδεχθούμε την παραγγελία σας σε περίπτωση που για παράδειγμα, δεν είμαστε σε θέση να αποκτήσουμε εξουσιοδότηση για χρέωση, υπάρχουν περιορισμοί στην μεταφορά σε συγκεκριμένο προϊόν, το προϊόν που παραγγέλθηκε δεν υπάρχει πλέον διαθέσιμο ή δεν πληροί πλέον τα επίπεδα ποιότητας που έχουμε θέσει και άρα αποσύρεται ή δεν τηρείτε τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει σχετικά με την ικανότητα παραγγελίας των προϊόντων μας εντός των παρουσών όρων και προϋποθέσεων.
Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε να προωθήσουμε και άρα να αποδεχθούμε οποιαδήποτε συναλλαγή για οποιοδήποτε λόγο ή να αρνηθούμε να εξυπηρετήσουμε συγκεκριμένη παραγγελία κάθε στιγμή. Δε φέρουμε καμία ευθύνη απέναντι σας ή σε τρίτο μέρος εξαιτίας της απόσυρσης από εμάς κάποιου προϊόντος από το site, αδιάφορο εάν αυτό το προϊόν έχει πωληθεί, ή απομακρυνθεί από εμάς.

6)ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Oι τιμές όλων των προϊόντων, αναγράφονται ευκρινώς και πλησίον κάθε προϊόντος και περιλαμβάνουν ΦΠΑ όχι ωστόσο τα έξοδα αποστολής. Οι αναγραφόμενες τιμές είναι σε ΕΥΡΩ. Η Εταιρεία μας διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές στα προϊόντα της χωρίς προειδοποίηση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ο πελάτης από τη στιγμή που έχει επιβεβαιώσει την παραγγελία του, εξασφαλίζει πως θα παραλάβει το προϊόν με την τιμή (σε ΕΥΡΩ) την οποία “αποδέχτηκε” τη στιγμή της συναλλαγής έστω και αν η τιμή στην πορεία μεταβληθεί. Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας ως έχει συμφωνηθεί, ο πελάτης έχει κάθε δικαίωμα να την ακυρώσει.
Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με τις προσφορές και τις εκπτώσεις. Όλες οι τιμές είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της εταιρείας με κάθε επιφύλαξη τυπογραφικού λάθους.

7)Tρόποι Αποστολής

7.1)Ελληνικη επικρατεια

Η missreina.com εγγυάται ότι κάθε ηλεκτρονική συναλλαγή-πώληση δεν έχει ολοκληρωθεί μέχρι το προϊόν να παραδοθεί σε εσάς και στη συγκεκριμένη διεύθυνση που έχετε υποδείξει. Απαιτείται η υπογραφή σας για κάθε προϊόν που σας μεταφέρθηκε από εμάς, ενώ από το σημείο αυτό και έπειτα η ευθύνη για τα πωληθέντα προϊόντα «περνάει» σε εσάς. Εάν έχετε υποδείξει άλλον παραλήπτη εμπορευμάτων, διαφορετικό από εσάς για συγκεκριμένο σκοπό (π.χ. αποστολή από εσάς δώρου σε τρίτον), τότε αποδέχεστε ότι η απόδειξη της υπογραφής από αυτόν τον τρίτον (ή σε αυτήν την διεύθυνση μεταφοράς ) αποτελεί απόδειξη της μεταφοράς και εκπλήρωσης της συναλλαγής από την missreina.com καθώς και την μεταφορά της ευθύνης στην πώληση κατά τα ανωτέρω.
Παρακαλούμε σημειώστε ότι στόχος μας είναι να μεταφέρουμε όλες τις παραληφθείσες παραγγελίες εντός 24 ωρών ή 48 ωρών από τη στιγμή της παραγγελίας. Ο εκτιμώμενος αυτός χρόνος μεταφοράς των εμπορευμάτων χρησιμοποιείται ως «κατευθυντήρια γραμμή» μόνο και αρχίζει από την ημερομηνία της έναρξης της μεταφοράς. Η missreina.com δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις παράδοσης προϊόντων οφειλόμενες από τοπικές διαδικασίες που έχουν να κάνουν με τον εκάστοτε προορισμό παράδοσης.
Η προθεσμία μεταφοράς εξαρτάται από την μεταφορική εταιρία (courier) με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας. Η missreina.com ενημερώνει τον πελάτη ότι οι χρόνοι μεταφοράς βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχουν οι μεταφορικές εταιρίες και δίνονται μόνο ενδεικτικά και κατά προσέγγιση. Η missreina.com δεν φέρει συνεπώς ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση εκ μέρους των μεταφορικών εταιριών. Οι προθεσμίες μεταφοράς δεν περιλαμβάνουν τις Κυριακές και τις αργίες και για την τήρηση τους ο πελάτης πρέπει να παρέχει την ακριβή διεύθυνση παράδοσης κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας του και να είναι διαθέσιμος να παραλάβει το δέμα όταν φτάσει.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησατε στην φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.
Κατά την παραλαβή της παραγγελίας και παρουσία του διανομέα, υποχρεούστε να ελέγξετε την κατάσταση των προϊόντων προτού υπογράψετε το έγγραφο παράδοσης και συνεπώς αποδεχθείτε το δέμα.
Εφόσον το έγγραφο παράδοσης έχει υπογραφεί, θεωρείται ότι ελέγξατε προηγουμένως την κατάσταση των προϊόντων. Σας συμβουλεύουμε να μην περιορίζεστε μόνο στον έλεγχο της κατάστασης του εξωτερικού του δέματος, αφού δεν αντικατοπτρίζει απαραιτήτως την κατάσταση των προϊόντων στο εσωτερικό.
Σε κάθε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω όρων, δεν θα γίνεται δεκτό κανένα παράπονο ή αίτημα.
Στην παρούσα σύμβαση εφαρμόζεται το ελληνικό δίκαιο, ενώ για οποιαδήποτε διαφορά τυχόν προκύψει αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

7.2) ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τελωνείο
Δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί εντός των συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την επιφύλαξη αλλαγών στην ισχύουσα νομοθεσία. Τελωνειακοί δασμοί προστίθενται στα εμπορεύματα που πωλούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς πελάτες που βρίσκονται σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη καταβολής των τελωνειακών δεσμών. Η ευθύνη του πωλητή παύει με την αποστολή του προϊόντος στην διεύθυνση που έχει ζητήσει ο πελάτης.

7.3). ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με κόστος και ευθύνη του αγοραστή. Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραίων καιρικών φαινομένων κλπ.) η missreina.com δε φέρει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση μερικής αποστολής, ο πελάτης χρεώνεται μόνο το ποσό που αντιστοιχεί στα προϊόντα που έχουν σταλεί.
Μέχρι τελικής εξοφλήσεως των εμπορευμάτων, αυτά παραμένουν στην κυριότητα της missreina.com (Ακόμη κι αν έχει καταβληθεί μέρος του ποσού, η κυριότητα παραμένει στην εταιρεία μας).

Η προθεσμία μεταφοράς εξαρτάται από την μεταφορική εταιρία (courier) με την οποία συνεργάζεται η εταιρεία μας. Η MISSREINA.COM ενημερώνει τον πελάτη ότι οι χρόνοι μεταφοράς βασίζονται στις πληροφορίες που παρέχουν οι μεταφορικές εταιρίες και δίνονται μόνο ενδεικτικά και κατά προσέγγιση. Η MISSREINA.COM δεν φέρει συνεπώς ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση εκ μέρους των μεταφορικών εταιριών. Οι προθεσμίες μεταφοράς δεν περιλαμβάνουν τις Κυριακές και τις αργίες και για την τήρηση τους ο πελάτης πρέπει να παρέχει την ακριβή διεύθυνση παράδοσης κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας του και να είναι διαθέσιμος να παραλάβει το δέμα όταν φτάσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι πελάτες εκτός Ευρωπαικής Ενωσης υπόκεινται σε τυχόν έξτρα χρεώσεις που δύνανται να προκύψουν απο διαφορές στην ισοτιμία,εκτελωνισμούς,εισαγωγικούς δασμούς,περιορισμούς των προϊόντων και άλλες τοπικές απαιτήσεις για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Delivery and Shipping Cost:
Deliveries in Cyprus incur shipping costs of 15, 00 or 10,00 € per order.
Deliveries in the EU incur shipping costs of 28, 00 € per order

8)ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΟΙ

8.1)Η Εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να τροποποιήσει τους παρόντες όρους ανά πάσα στιγμή, οι οποίοι και θα ανακοινώνονται στην Ιστοσελίδα σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε κάθε περίπτωση για τον Χρήστη θα ισχύουν οι όροι που είναι αναρτημένοι την ημερομηνία της παραγγελίας του.

Η Εταιρεία επίσης επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να διακόψει ανά πάσα στιγμή και απροειδοποίητα μέρος ή το σύνολο των παρεχομένων υπηρεσιών της Ιστοσελίδας.

Η μη ενάσκηση οποιουδήποτε εκ των απορρεόντων από τους παρόντες όρους δικαιωμάτων της Εταιρείας δεν συνεπάγεται σε καμία περίπτωση παραίτηση από αυτά.
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ

8.2 ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΑΣ
Δεν είμαστε υπεύθυνοι για ζημίες που δεν προκλήθηκαν από την παραβίαση ή αμέλεια μας, καθώς και για έμμεσες ζημίες που είναι επακόλουθα της κύριας ζημίας και το οποίο δεν είναι ευλόγως προβλέψιμη από τον μέσο συναλλασσόμενο (για παράδειγμα, διαφυγόντα κέρδη).
Δεν ευθυνόμαστε για την αδυναμία να ικανοποιήσουμε τις υποχρεώσεις μας στο πλαίσιο των όρων χρήσης όταν η αδυναμία αυτή οφείλεται σε γεγονότα πέραν του εύλογου ελέγχου μας ή είναι αποτέλεσμα ανωτέρας βίας.

8.3. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΑΣ
Σε περίπτωση που προκύψει οποιαδήποτε ζημία εξαιτίας παραβίασης των όρων χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας από τον χρήστη, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης χρήσης από τρίτα πρόσωπα που χρησιμοποιούν το λογαριασμό σας, υποχρεούστε να αποζημιώσετε πλήρως, όλα τα στελέχη, διευθυντές, εργαζόμενους πράκτορες, συνεργάτες, δικαιοπαρόχους και προμηθευτές της εταιρείας μας για κάθε θετική και αποθετική ζημίας τους

8.4.Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ
Αποδέχεστε και δηλώνετε ότι δεν υφίσταται καμία κοινοπραξία, εταιρική σχέση, σχέση απασχόλησης ή συνεργασίας ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία μας ένεκα της χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας. Δεν έχετε το δικαίωμα να εμφανίζεστε έναντι τρίτων ως αντιπρόσωπος, πράκτορας, ή υπάλληλος της εταιρείας μας, η οποία δε θα είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε πράξη, ή παράλειψη από την πλευρά σας.

8.5. ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ
Η από μέρους μας μη άσκηση δικαιώματος μας σε καμία περίπτωση δε συνεπάγεται την μελλοντική αποποίηση του.

9)cookies
H MISSREINA.COM μπορεί να χρησιμοποιεί cookies για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και σελίδων της missreina.com. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται μόνο για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της missreina.com και για στατιστικούς λόγους προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές στις οποίες οι υπηρεσίες της missreina.com είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς ή για λόγους marketing. Ο επισκέπτης / χρήστης της missreina.com μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή (browser) του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες της missreina.com , είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων της missreina.com δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

10)Στοιχεία εταιρείας 

  • Επωνυμία  MISSREINA OE 
  • ΑΦΜ 800637768
  • ΔΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 
  • Έδρα ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ 
  • Αριθμό ΓΕΜΗ