Knits-The trend

 Είναι το απόλυτο must have της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, μας κρατάει ζεστές από το πρωί μέχρι το βράδυ και δίνει στυλ ακόμη και στα πιο απλά σύνολα μας! Μιλάω φυσικά για τις πλεκτές ζακέτες που είναι η ιδανική λύση για ένα ζεστό και κομψό φθινοπωρινό outfit!Γκρι Πλεκτή Ζακέτα

Το καλό με τις πλεκτές ζακέτες είναι ότι μας αφήνουν πολλές επιλογές για διαφορετικούς συνδυασμούς αφού έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε: μακριές, κοντές με λεπτή ή χοντρή πλέξη, στενές ή oversized, ενώ και και η χρωματική τους παλέτα μας διευκολύνει να τις ταιριάξουμε με το κάθε μας σύνολο.

ζακετα πλεκτη

Aν θέλεις ένα πιο casual αποτέλεσμα συνδύασε τες με το αγαπημένο σου κολάν και sneakers ή ankle boots! Ενώ για τις πιο βραδινές εμφανίσεις μπορείς να τις φορέσεις πάνω από το αγαπημένο σου φόρεμα ή τη φούστα και να παίξεις ακόμη και με αξεσουάρ-όπως μία ζώνη στη μέση που θα τονίσει τη σιλουέτα σου!

‘Οτι και αν επιλέξεις το σίγουρο είναι πως η πλετή ζακέτα θα απογειώσει το στυλ σου και θα πετύχεις το απόλυτο oufit του φθινοπώρου!

 Βρες αυτή που σου ταιριάζει στο www.missreina.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *