The Velour Coat

 Μπορεί ο χειμώνας να μην έχει μπει ακόμα αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και ο καλύτερος τρόπος για να ζεσταθούμε είναι να βρούμε το κατάλληλο παλτό! Αυτό που θα είναι σικάτο, θα πηγαίνει με όλα μας τα ρούχα και φυσικά.. θα είναι ζεστό!

outfit-office-look-missreinaροζ-βελουρ-παλτο

Για αυτό λοιπόν σας έχω τη λύση και δεν είναι άλλη από το »Βελούρ παλτό»! Η σύνθεση του το κάνει τόσο μαλακό και ζεστό και πιστέψτε με, από τη στιγμή που θα το δοκιμάσετε θα αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στη ντουλάπα σας!

Στο www.missreina.com θα το βρείτε το βελούρ παλτό σε όλες του τις εκδοχές: μακρύ, κοντό, αμάνικο, με κουκούλα ή χωρίς και σε όλα τα must have χρώματα της σεζόν: ταμπά, μαύρο, ροζ και μπορντό!

Μπορείς να το συνδυάσεις με φόρεμα, παντελόνι ή κολάν, τζιν, χαμηλά ή ψηλά παπούτσια, ενώ για extra chic εμφανίσεις επέλεξε το αμάνικο βελούρ και φόρεσε το με ένα μακρυμάνικο πουκάμισο. Μην ξεχνάς να δένεις το ζωνάκι που έχει στη μέση και θα κάνει το σύνολο σου ακόμη πιο κομψό!

Το καλό με το βελούρ παλτό είναι ότι φοριέται εύκολα όλες τις ώρες, και συνδυάζεται με όλα οπότε σίγουρα αποτελεί την ιδανική επιλογή για παλτό!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *